C# IEnumerator nerelerde kullanılıyor A Gizli Silah

Wiki Article

GetEnumerator metodu, bir sınıfa iterasyon yapılarını kazandıracak özellikleri çitndıran IEnumerator nesnesi dönen bir metotdur.

Güç you consistently write your C in a way that is easy to read, type-safe, memory-safe and reusable? I dirilik’t, and I’m hamiş sure I want to invest the time to be able to.

IEnumerator arayüzü, veri örgülarına umumi bir ulaşım yöntemi sağlayarak kodun henüz modüler olmasını ve bakımının kolaylaşmasını esenlar. üste, C# programlamada geniş olarak kullanılan bu racon, kodun okunabilirliğini artırır ve gene kullanılabilirliği isteklendirme eder.

Bir sonraki kıymeti uydurmak yahut yinelemenin sonuna delalet kılmak ciğerin bir yineleyicide deyimini kullanırsınızyield. deyimi yield dundaki dü biçime sahiptir:

Doğrusu uzun sözün kısası IEnumerable interface’in implement edilmiş olduğu bir class üzerine GetEnumerator metodu uygulattırılır. Haliyle yukarıda yapmış olduğumız üzere müteallik metodu manuel olarak yazmaktan ve olası yazım hatalarından bizleri kurtarmaktadır.

GitHub'da bizimle işbirliği gestaltn Bu derunğin kaynağı GitHub'da bulunabilir; burada ayrıca problemlerı ve çekme isteklerini oluşturup gözden geçirebilirsiniz. Elan okkalı fen dâhilin ulamada bulunan kılavuzumuzu inceleyin.

2 You most probably mean an IEnumerator in the usage for Coroutines . please read that first .. there are also tons of tutorials about Coroutines ;)

Özellikle dosyalarınızı alakadar klasörlere yerleştirirseniz, kodunuzu bulmanızı kolaylaştırır – esasta, projenize bir klasör ekler ve arkası sıra ona bir dershane eklerseniz, Visual Studio otomatik olarak onu dayalı bir klasöre yerleştirir. Bu nedenle, Kodlama‘da Klasorum adlı bir klasör oluşturursanız, bu C# IEnumerator Temel Özellikleri klasöre eklenen sınıflar varsayılan olarak Kodlama.Klasorum adlı bir ad yerına yerleştirilecektir.

Bu özellik, mânialı kullanıcılar dâhilin görüntülük okuyucu mukayyetmlar veya sair yardımcı teknolojiler tarafından kullanılabilir.

Koleksiyonlar Beyninde Gezinmeyi Esenlar: IEnumerable, koleksiyonlar beyninde kolay gezinmenizi katkısızlar. GetEnumerator metodu ile koleksiyonun her bir elemanına C# IEnumerator nedir erişebilir ve bu elemanlar üzerinde işlem yapabilirsiniz.

In fact, you might even think of methods that contain yield as a C# IEnumerator Önemi Nedir compact way of writing state machines. We’ll explore this more in later articles.

IEnumerable interface’i sayesinde bir klas itere edilebilir özellik C# IEnumerator Kullanımı kazanmaktadır. Evet bir sınıfın itere edilebilirlik özellik kazanması neydi?

IEnumerable is an interface that defines one method GetEnumerator which returns an IEnumerator interface, this in turn allows readonly access to a collection. A collection that implements IEnumerable sevimli be used with C# IEnumerator nedir a foreach statement.

Old science fiction short story about a lawyer attempting to berat a new kind of incredibly strong cloth

Report this wiki page